#1 [RdR Hungary] >> Raquel del Rosario ♥ ll El Sueño de Morfeo
RAQUEL

Raquel del Rosario Macías, 1982 november 3-án született Terorban, egy kis faluban a Kanári-szigeteken. Az El Sueño de Morfeo énekesnője. Férje Pedro Castro. Egy csodálatos kisfiú édesanyja. Leo 2014. július 15-én született meg, Terorban, a Kanári-szigeteken

FŐOLDAL RAQUELESDMFACEBOOK TWITTER

 

 
AKTUÁLIS

2014. július 15-én, a délutáni órákban  jött a világra Leo Castro del Rosario, 2.920 grammal. Szerencsére mind a picur, mind Raquel jól vannak és az egész család nagyon boldog :) Mi pedig tisza szívből GRATULÁLUNK!!!

♫ Contigo hasta el final ♪ ez a csapat legutóbbi, aktuális videóklipjének címe, amivel Spanyolországot is képviselték a 2013-as Eurovíziós dalfesztiválon! A klippet természetesen ismét Pedróval közösen forgatták.

 
LEGÚJABB CD

 
KÖVESD RAQUELT

 
CHAT

 
 
 

 

 

Hello! A nevem David Feito Rodríguez és Oviedoban születtem 1979. május 16-án. Igazság szerint nem emlékszem semmire, de azt mondták, szerda volt és a Madrid a Barca ellen játszott, és a Barca nyert. Talán ezért az egyik nagy mániám a foci... Othon én vagyok a legkisebb három testvér közül. Van egy nővérem és egy bátyám. Az első alkalom, mikor giátr volt a kezemben hatéves koromban volt, de egy katasztrófa voltam...egy hónap múlva már csak egy húrja maradt, hehehe...
Az a helyzet, hogy komolyabban 12 évesen kezdtem játszani. Egy kis tanulás, de mindenek felett sok óra a szobámban. A mi családunkban mindig sokan rajongtak a zenéért, és a család egy része annak is szentelte életét.
1989-ben történt valami, ami teljesen megváltoztatta az életem. Isten úgy döntött, magával viszi édesanyámat, és ahogy képzelhetitek, egy kilenc éves gyereknek nem könnyű ezt elfogadnia. Az igazság az, hogy ma együtt a Morfeoimmal, életem motorja, és ez hajt előre. Valójában ekkor írtam az első dalomat "Del Interior" címmel, ezért lett ez a Xemá albumának a címe évekkel később. Azt hiszem, egyszer felújítom ezt a régi melódiát.
Folytattam a tanulmányaimat klasszikus gitárból a zeneakadémián, amíg elértem azt a pontot, hogy láttam, választanom kell, hogy folytatom a tanulmányaimat (közgazdaság) vagy kockáztatok a zenével.
Hála Istennek, aki mindig inkább a szívemre hatott, mint az elmémre és arra ösztökélt, hogy próbáljak meg a zenéből élni. Ezért otthagytam az iskolát és különböző formációkban játszottam, és próbáltam a maximumot beleadni egy csapatba, amely évekkel ezelőtt alakult: a Xemá.
2000-ben ismertem meg Raquelt. Elképeszető. Hehe, javasoltam, hogy vegyünk fel néhny demót a hangjával, és láttuk, hogy az eredmény hihetetlen. És ami a leghihetetlenebb volt az egészben, az a viselkedése 18 évesen, hogy kész volt harcolni velem a Xemáért. Felvettünk egy lemeztegy kicsiny társaságga. Ölelek mindenkit, aki mellettem állt a Xemában! Tavaly szükségesnek éreztük, hogy egy kicsit megkeményítsük a csapat hangzását, és ekkor ismertük meg Juanint, és velünk volt a Xemá utolsó pillanataiban. Tavaly szeptemberben döntenünk kellett: kiadunk egy új albumot a Xemával, vagy egy új projektbe kezdünk. Erősségeinket analizálva Juanin, Rake és én elhatároztuk, hogy a legjobb mindenkinek egy új projekt, és ebben a pillanatban született meg az El Sueno de Morfeo.
A történet maradékát máig tulajdonképpen már ismeritek. A szerncse, a sors, ahogy az én "Istenem" is akarta, keresztezte az életünket a Globomedia emberivel, és most egy végtelen álomban, de két lábbal a talajon dolgozunk a segítségükkel, hogy megmutathassuk magunkat nektek.
Egy hatalmas ölelés mindenkinek!

• köszönet érte: www.asturias.ingyenweb.hu!

 

ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!    *****    | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale | Ashley Tisdale |    *****    Bûbájos boszorkák - Charmed - Extrák - Érdekességek - Cikkek - Interjúk - Bûbájos boszorkák - Charmed - Charmed -Játékok    *****    Infrashape Horizontal fittness stúdió Debrecen