#1 [RdR Hungary] >> Raquel del Rosario ♥ ll El Sueño de Morfeo
RAQUEL

Raquel del Rosario Macías, 1982 november 3-án született Terorban, egy kis faluban a Kanári-szigeteken. Az El Sueño de Morfeo énekesnője. Férje Pedro Castro. Egy csodálatos kisfiú édesanyja. Leo 2014. július 15-én született meg, Terorban, a Kanári-szigeteken

FŐOLDAL RAQUELESDMFACEBOOK TWITTER

 

 
AKTUÁLIS

2014. július 15-én, a délutáni órákban  jött a világra Leo Castro del Rosario, 2.920 grammal. Szerencsére mind a picur, mind Raquel jól vannak és az egész család nagyon boldog :) Mi pedig tisza szívből GRATULÁLUNK!!!

♫ Contigo hasta el final ♪ ez a csapat legutóbbi, aktuális videóklipjének címe, amivel Spanyolországot is képviselték a 2013-as Eurovíziós dalfesztiválon! A klippet természetesen ismét Pedróval közösen forgatták.

 
LEGÚJABB CD

 
KÖVESD RAQUELT

 
CHAT

 
 
 

 
// Raquel del Rosario <3

2014. 06.19. Bocsánat! + Raquel Blog Június 10
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok! :) Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem voltam, de sajnos ez a Galéria mizéria teljesen bekavart... sokáig próbálkoztam, de jelenleg úgy döntöttem, hogy Facebookra fogom felrakni a legújabb képeket! :) Remélem jó lesz így nektek is ^^ aztán most pedig én is vizsgáztam, így emiatt sem volt időm, de most újra itt vagyok és Bogitó pedig megkaptuk a szuper fordításokat is! :) Köszönet Neki itt is! :) Képekért pedig katt! ;)

• A belső hang

Ne hallgass a barátokra, amikor a belső hangod azt mondja:

-Ezt csináld!”

Gandhi

Úgy gondolom hasznos megosztani és kicserélni a véleményeket, főleg ha tele vannak jó szándékkal.

De van valami, ami igaz, és amire sokszor emlékeztettek engem az utóbbi hozzászólásaikban. Senki sem fog jobb tanácsot adni a belső hangodnál, intuíciódnál.
 

Meggyőződésem, bennünk, édesanyákban extra érzelmek aktiválódnak, attól a pillanattól kezdve, amikor megtudtuk egy új élet növekszik bennünk. Ez a kötelék, ez a kapcsolat soha sem fog megszakadni. Elnézést, amiért nem a „jövő-mamija”

szóval illettem, de számomra az édesanya a folyamat elejétől létezik. Mialatt ezt írom valaki emlékeztetett erre egy bukfenccel a pocakomban.
 

Mivel nehezünkre esik hinni valamibe, amit nem látunk ezért sokszor pofont kapunk a belsőnktől és most nem a babára gondolok.

Ma egy sétát mutatok meg Mogán kikötőjében, egy varázslatos zug, szűk, murvafürttel fedett utcákkal, éttermekkel, ahol finom halat és isteni jégkrémet ehetsz.

Bárcsak soha se hiányozna nekünk ez a kép a legfőbb világjavítókról, a tér padjairól, tiszta valóság.

LOVE CULTURE ruhát és szandált viselek, FOREVER21 kimonót és BENETTON táskát. A nyakláncot egy kézműves piacon vettem San Josén, amikor Costa Ricán voltam.

A fényképeket Pedro Castro készítette.
 

Csodálatos hétvégét kívánok, ne felejtsétek meghallgatni a belső hangotokat! ;)

„Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más élét éled!

Ne hagyd, hogy az „úgy kell élni, ahogy mások gondolják, hogy élned kellene” dogmája befolyásoljon.

Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni!”

Steve Jobs

Még nincs hozzászólás.
 

Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, képek, Underground írások,Sniffanytól.    *****    Cipõ-csizma extra all mix 1650 helyett 495.-Ft/kg - Jelmez 1-2 o. 1400 helyett 990.-Ft/kg 1-2 napos szállítási határidõ    *****    LAMOUR NAPOK -10-40% KEDVEZMÉNNYEL! SZEREZD BE KEDVENC ÁSVÁNY- VAGY DIVATKARKÖTÕIDET, ÉKSZEREIDET! ANGYALI AJÁNDÉKOK...    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei, versei az új blogban:)    *****    MYBOOKCLUB - Könyvismertetõk - MYBOOKCLUB    *****    Halloween mix-ek és Jelmez mix-ek már 500.-Ft/kg-tól 1 zsák 15-18 kg gyors 1-2 napos szállítási határidõ    *****    Sniffany felnõtt meséi, képei és versei a blogon :)    *****    Lilith Megéhezik 4 - Az Apáca Show,a fantasy új epizódja elérhetõ    *****    Felnõtt mesék, különös történetek, némi erotikával fûszerezve. Versek, eszmefuttatások. Underground írások,Sniffanytól.    *****    BLACKPINK NEWS &#8226; Gyere és ismerd meg a világ egyik legismertebb és legnépszerûbb dél-koreai bandját, a BLACKPINK-et!    *****    LEPD MEG MAGAD VAGY SZERETTEDET EGY KÜLÖNLEGES MANDALÁVAL, VAGY ÁSVÁNYÉKSZERREL! RENDELÉS ÜZENETBEN VAGY AZ OLDALON!    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    IGAZÁN DÖGÖS ÉS EGYEDI SZERETNÉL LENNI? 10-20% CSAK MA MINDEN ÁSVÁNYKARKÖTÕRE, GYÖNGYKARKÖTÕRE, MEDÁLRA! NÉZD MEG FB-OT!    *****    "Eljött értünk a végzet, s keze nyomán milliók hulltak élettelenül a porba. Félelem bûze áradt szét." - SZEREPJÁTÉK    *****    Angolturi Lerakat - Angol használtruha kereskedés. Gyerek és felnõtt ruhák már 350.-Ft/kg-tól Gyors kiszállítás    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    KÖLTÖZÉS - www.kitfitbefit.hu- Fitness - Életmód - Cikkek- www.kitfitbefit.hu - www.kitfitbefit.hu - www. kitfitbefit.hu    *****    Ismerd meg és nézd meg a norvég SKAM címû sorozatot és 7 további remake sorozatát! Naponta friss hírek! SKAM - SKAM    *****    Suzanne Collins - Énekesmadarak és kígyók balladája Gyere nézz be! #ÉhezõkViadala #Read&Speak Blog #GyereNézzBe