#1 [RdR Hungary] >> Raquel del Rosario ♥ ll El Sueño de Morfeo
RAQUEL

Raquel del Rosario Macías, 1982 november 3-án született Terorban, egy kis faluban a Kanári-szigeteken. Az El Sueño de Morfeo énekesnője. Férje Pedro Castro. Egy csodálatos kisfiú édesanyja. Leo 2014. július 15-én született meg, Terorban, a Kanári-szigeteken

FŐOLDAL RAQUELESDMFACEBOOK TWITTER

 

 
AKTUÁLIS

2014. július 15-én, a délutáni órákban  jött a világra Leo Castro del Rosario, 2.920 grammal. Szerencsére mind a picur, mind Raquel jól vannak és az egész család nagyon boldog :) Mi pedig tisza szívből GRATULÁLUNK!!!

♫ Contigo hasta el final ♪ ez a csapat legutóbbi, aktuális videóklipjének címe, amivel Spanyolországot is képviselték a 2013-as Eurovíziós dalfesztiválon! A klippet természetesen ismét Pedróval közösen forgatták.

 
LEGÚJABB CD

 
KÖVESD RAQUELT

 
CHAT

 
 
 

 
// Raquel del Rosario <3

2014. 06.19. Raquel Blog Június 15
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

És itt van a legutóbbi bejegyzés fordítása! :) és ami FONTOS! Remélem nem felejtettétek el, hogy Június 20 a Leo Projekt leadási határideje, azaz amíg elküldhetitek a kis üzeneteteket, kis képecskét, üdvözletet! :) HAJRÁ! ;)

• Puerto de Las Nieves, Agaete

Talán a turisták kevésbé látogatják, de nem a bájosság hiánya miatt.

Mindig kötelező programként ajánlom mindenkinek- aki Gran Canariára utazik-az Agaete kikötő, a sziget északnyugati részének a meglátogatását.

Tegnap a szomszéd úgy üdvözölt engem, hogy választhatok egy pohár whisky vagy rum közül, haha, a másik ajánlotta a hamarosan kezdődő, híres „Bajada de la Rama”-t, az egyik legszórakoztatóbb, a nemzeti turizmus legnagyobb érdekeltségű fesztiválját, amit a Virgen de Las Nieves tiszteletére tartanak.

Kiváló választási lehetőség a sziget déli oldalán levő strandok, megmártózni a hatalmas vulkanikus sziklák között és a fekete

homokban, ha így teszel, ne felejts el jó fürdőpapucsot viselni, míg nem fájnak a lábaid…

És ahogy egy népszerű mondás kifejezi:

„ Ha Agaete-re utazol, nézz körül és hagyd el, különben a szívedbe fészkeli magát!”

URBAN OUTFITTERS ruhát viselek, GUESS szandált, OSYHO kalapot, RAYBAN napszemüveget, YERSE táskát, THOMAS SABO nyakláncot.

Szép hételejét kívánok, hamarosan újra jelentkezem!

Szeretet és Fény!

Raquel

 

2014. 06.19. Bocsánat! + Raquel Blog Június 10
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok! :) Bocsánat, hogy ilyen sokáig nem voltam, de sajnos ez a Galéria mizéria teljesen bekavart... sokáig próbálkoztam, de jelenleg úgy döntöttem, hogy Facebookra fogom felrakni a legújabb képeket! :) Remélem jó lesz így nektek is ^^ aztán most pedig én is vizsgáztam, így emiatt sem volt időm, de most újra itt vagyok és Bogitó pedig megkaptuk a szuper fordításokat is! :) Köszönet Neki itt is! :) Képekért pedig katt! ;)

• A belső hang

Ne hallgass a barátokra, amikor a belső hangod azt mondja:

-Ezt csináld!”

Gandhi

Úgy gondolom hasznos megosztani és kicserélni a véleményeket, főleg ha tele vannak jó szándékkal.

De van valami, ami igaz, és amire sokszor emlékeztettek engem az utóbbi hozzászólásaikban. Senki sem fog jobb tanácsot adni a belső hangodnál, intuíciódnál.
 

Meggyőződésem, bennünk, édesanyákban extra érzelmek aktiválódnak, attól a pillanattól kezdve, amikor megtudtuk egy új élet növekszik bennünk. Ez a kötelék, ez a kapcsolat soha sem fog megszakadni. Elnézést, amiért nem a „jövő-mamija”

szóval illettem, de számomra az édesanya a folyamat elejétől létezik. Mialatt ezt írom valaki emlékeztetett erre egy bukfenccel a pocakomban.
 

Mivel nehezünkre esik hinni valamibe, amit nem látunk ezért sokszor pofont kapunk a belsőnktől és most nem a babára gondolok.

Ma egy sétát mutatok meg Mogán kikötőjében, egy varázslatos zug, szűk, murvafürttel fedett utcákkal, éttermekkel, ahol finom halat és isteni jégkrémet ehetsz.

Bárcsak soha se hiányozna nekünk ez a kép a legfőbb világjavítókról, a tér padjairól, tiszta valóság.

LOVE CULTURE ruhát és szandált viselek, FOREVER21 kimonót és BENETTON táskát. A nyakláncot egy kézműves piacon vettem San Josén, amikor Costa Ricán voltam.

A fényképeket Pedro Castro készítette.
 

Csodálatos hétvégét kívánok, ne felejtsétek meghallgatni a belső hangotokat! ;)

„Az időd véges, úgyhogy ne vesztegesd el arra, hogy valaki más élét éled!

Ne hagyd, hogy az „úgy kell élni, ahogy mások gondolják, hogy élned kellene” dogmája befolyásoljon.

Ne engedd, hogy mások véleménye túlharsogja a saját belső hangodat! De ami a legfontosabb, legyen elég bátorságod a szívedre és a megérzéseidre hallgatni!”

Steve Jobs

2014. 06.05. Instagram kép ♥
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Hola! :) Drága Raqunk felrakott egy újabb pocis képet :) az időközönként felrakott kis "pocasok sorozatból" láthatjuk, hogyan növekedett kis Leo :) Olyan gyönyörű! *.* Úristen annyira rohan az idő, már nemsokára megszületik a kicsi! Alig várom, hogy már a karjaiban láthassuk! :)

Annyira sok szeretet van benne  #SelfieBarrigota

2014. 06.04. !!! LEO PROJECT !!!
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
  Sziasztok! :) Szeretnék egy kis meglepetést küldeni Raqunak, Pedronak és a kis Leónak születése alkalmából! :) Itt a lehetőség, hogy te is csatlakozz! Elküldheted üzenetedet, gratulációdat akár egy fotóval, montázzsal együtt gratulálva az esküvőhöz és a kis Leó baba érkezéséhez! Az üzented a klaudia201@citromail.hu címre küldheted el a "Leo project" megnevezéssel! A határidő: Június 20!

Hello everyone! We would like to make a little present for Baby Léo, Raquel and Pedro with our, yours messages and good wishes. If you want to add your wishes for the wedding, you're welcome! We're planning to send the gifts and messages to Raquel and Pedro this month! I hope you like our idea and you'll join us! If you want, you can send or link us a collage or messages!! You can send your wishes and collages to klaudia201@citromail.hu with "Leo Project" title! The deadline is 20 June!


¡Hola a tod@s! Nos gustaría hacer un pequeño regalo para Léo, Raquel y Pedro con nuestros y vuestros mensajes de felicitaciones. Si queréis también podéis enviarnos vuestras felicitaciones para su boda. Queremos enviar el regalo hasta el final del mes! Espero que os guste nuestra idea y que se unan a nosotras. Podéis enviarnos vuestros mensajes, felicitaciones o collages a través de mi correo electrónico: klaudia201@citromail.hu Si nos enviáis un correo tenéis que poner como título "Leo Proyecto". La fecha final para participar es el 20 de junio!

Címkék: PROJECT LEO RAQUEL PEDRO

2014. 06.03. Instagram
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Raqu feltöltött néhány új képet Instagramra :) Pedro pár napra vissza utazott Los Ángelesbe, Raqu viszont maradt Spanyolországban, mint ahogy gondoltam is, a szülésig ő már nem repül :)

2014. 06.03. Blog: Május 30
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Hazatérés

Végre a saját földömön vagyok! Ezen a héten végleg berendezkedtünk itthon, legalábbis, amíg a pici meg nem születik. Igen, végül kanáriai lesz, mint az anyukája :D

A szüleim az első unokájukkal, mint valami őrültek. A nagymamám extra életdózisú lesz az utolsó életszakaszában. Ez a nő folyamatosan meglep, a maga 93 évével még mindig sző és hímez. A világon nem mindenki büszkélkedhet azzal, hogy a dédanyja készítette az első kötött holmiját, főleg ebben a korban. Világos, hogy a nagyszülőket más fából faragták. Mint mindig, egyike az első itthoni dolgomnak a séta a falum utcáin. Habár az idő nem volt kegyes hozzánk a sziget északi részén ezekben a napokban, de ahogy az idősek szokták mondani, majd eszünkbe jut a hideg augusztusba…haha

OYSHO nadrágot viselek (múlt nyári), FOREIGN EXCHANGE felsőt, FOREVER21 szandált és fülbevalót, BRANDY MELVILLE kardigánt és ZARA táskát.

Zárt cipő, sapka, takaró. Nem téved, aki azt mondja: úgy fogom védeni, mint egy hatalmas kincset. Meg fogom Önöknek mutatni a csodálatos dolgokat, amiket az édesanyám készített nekem. Hónapok óta minden nap időt szentel a varrásnak, pontosabban amióta tudja, hogy nagymama lesz. Gyakran készítenek nekem valamit, nem hiányzik semmi más…

Micsoda örömöt hozhat az új élet…már csak 2 hónap van hátra!

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, illetve a honfitársaimnak boldog május 30-át!

Fény és szeretet. Raquel

 

2014. 06.03. Blog: Május 24
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

• Gyarapodás :P

Mialatt az egész világon a bikini műveletről beszélnek, én folyamatosan gyarapodok és gyarapodok, haha. Habár, nem hiszik el, az utolsó ellenőrzésen azt mondták, hogy a pici súlya egy kicsit több mint, normális ebben az időszakban. Már elértem a 10. plusz kilócskát…ahogy mondom: „szerelem kilója”, amelyet várva várunk.

Különben sem hiszem, hogy egészséges lenne a nyarat megelőző mértéktelenség megszállottjává válva megpróbálni felvenni a harcot a súlyokkal, mindössze 2 hónap alatt. A szervezetünk, a testünk meg fogja köszönni, hogy ha egész évbe ugyanúgy kényeztetjük.

Néhány távol töltött hónap után sok ajándék várt rám spanyolországi érkezésemkor. Egyfajta karácsony május hónapjában haha.

Ma a kedvenceimből hoztam egy válogatást, látni kellett volna az örömömet!

Ez a csodálatos sál a CENTOxDUECENTO olasz márkától, tökéletes a nyári estékre és ez a friss sokszínű ruha a YERSE-től, egy márka, ami minden évszakra tökéletes.

CATERINA MARTIS csizma, szuper kényelmes és „nagyon én”.

Ahogy ez a TOUS napszemüveg is, amelyet anyák napjára kaptam. Imádom!

Imádom a CHIE MIARA cipőit is, olyan eredetiek, pont úgy, mint a márka filozófiája. Ez a típusú sarok nagyon karakterisztikus jegy és kényelmes. Milyen öröm viselni!

Az ONORIC cég bikinije. Mióta megláttam a szezon katalógusába szerepelt a kívánságlistámon. Belebolondultam a rojtos tangájába.

Néhány BROWNIE márkájú körömlakk korall és türkiz színekben tökéletesek a nyári kinézethez.

A WELADA család tudja: sok termékének hű fogyasztója vagyok. Már ismerem a striák elleni masszázsolajukat, de még nem volt tudomásom arról, hogy van gátmasszázs olajuk is, ami nagyon ajánlott a várandóság utolsó hónapjaiban, mivel el lehet vele kerülni a gátmetszést vagy az egyéb sérüléseket a szülés pillanatában. Imádom!

Kinek ne lenne már otthon valamilyen terméke a Mr. WORDENFUL családtól. Ez a vállalkozó kedvű, spanyol cég még annál is optimistább. Már most tudom, hogy különleges pillanatokra fogom félretenni a gyertyát, zseniális illata van.

Ez az egyszerű nyaklánc a THOMAS SABO cégtől, zseniálisan kölcsönöz egyfajta trópusi kinézetet erre a nyárra.

Végre kezeim között a kedvenc trilógiám Heidi Murkoff-től a terhességről. Önök közül sokan ajánlották Carlos González hasonló stílusú könyveit. El fogom olvasni őket!

Mihelyt megérkeztem futottam a könyvtárba ezért a Consuelo Ruiz, „Parir sun miedo” könyvért. A története, a kíméletes szülés védelméért folytatott harca lenyűgözött. Bámulatos egy nő. Véleményem szerint országunk egyik legjobb szülésznője.

Az ELLE-s lányok úgy döntettek elkényeztetik a „szerelem kilóimat” ezt a csodálatos dolgokkal teli kosarat küldték haha. Nagyszerű kedveskedés az új ELLE GOURMET bemutatásának indokával. Elengedhetetlen a gasztronómia és a konyha szerelmeseinek.

Térjünk rá az új, los angeles-i kinézetre, ami még függőbe maradt. URBAN OUTFITTERS szandált, és kardigánt viselek, FOREIGN EXCHANGE szoknyát, FOREVER21 felsőt és nyakláncot, HAKEI táskát, RAY-BAN napszemüveget.

Remélem, élvezik a hétvégét!

Köszönök minden egyes kommentet, tele vannak kedvességgel, imádom őket.

SZERETET ÉS FÉNY

Raquel

2014. 06.03. Oldal
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok! :) Bocsánat, hogy pár napig nem jöttem, de ennek az volt az oka, hogy a Galériáért küzdöttem! Sajnos feleslegesen :( nem járt eredménnyel és eltűnt pedig rengeteget dolgoztam vele és tudjátok mennyi sok (az összes) kép fel volt már töltve :( na de ez van... jelenleg úgy érzem nem kezdek bele negyedjére is... mindig történik sajnos valami :( így azt a döntést hoztam, hogy mindent kirakok csak nem Galériában töltöm és kicsit Tumblr-s kinézet lesz most az oldalon :) Remélem tetszik nektek!

Címkék: SITE WEBOLDAL

2014. 05.23. Újabb paparazzi képek
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok! :) ahogy reméltük került elő még egy pár paparazzi kép :) a képek pedig Madridban készültek, Május 22-én, az előző posztban tehát tévesen írtam mivel az egyik oldal azt állította, de ezek viszont már egy másik oldal információi :)

2014. 05.23. Oviedóban
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Raqut szerdán, Május 21-én lencsevégre kapták a paparazzik Oviedóban. Sajnos csak 2 képünk van eddig :( remélem elő kerül majd több is! Raqu gyönyörű és nagyon csinos a képeken! :)

2014. 05.22. Raquelék otthon
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Raquék spanyolországi hazatérésünk alkalmával meglátogatták barátaikat is, többek között a srácokat és készítettek egy csodás ESDM csoportképet immáron a kis Leoval ^^ hih. természetesen Juan felesége, a nagyon aranyos Bea is ott volt :) emelett Pedro egy újabb képet töltött fel Elenáról és Raqu pocakjáról ^^ :)

A Morfeo család nő! #találkozás

 

2014. 05.17. Hazatérés Spanyolországba!
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Raqu és Pedro ma hazatértek Spanyolországba! :) Szerintem már a kisbaba születéséig otthon maradnak :) Raqu legalábbis szerintem biztosan mivel már szerintem nem igazán ajánlatos neki a repülés! Instagramra egy nagyon édes, közös képet töltött fel Pedroval :) valamint Elena (Raquel tesója) is felrakott egy szuperédes képet, Raqu pocijával a képek a Galériában! :) Remélem lesznek sok új képünk róluk!!! ♥

Jet lag szerelemmel

Bemutatom az unokaöcsémet, Leot, akit júliusban láthatunk majd. Folyamatosan növekszik, már nincs sok hátra :)

2014. 05.17. Új dizájn!
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok Raqueliták! Megérkezett a legújabb kinézet, ami természetesen a babavárásról szól és az oldal is már teljesen a hangulatába került, hiszen egyre közeledünk július végéhez, a kis Leo születéséhez ^^ Remélem tetszik nektek! :) pusziii

2014. 05.14. Blog
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Hello! :) Megérkezett Raqu legújabb blogja! Egyszerűen csodásan néz ki! Ezt a szerelést pedig egyenesen imádom! Tökéletes! :) Bár én lehet egy magassarkúval még feldobtam volna :P (magassarkú mániás vagyok :D haha) de persze néha belefér a lapos, kis lazitásnál, meg persze Raqunak most a terhesség alatt főleg :) Képek a Galériában és persze itt a fordítás, amit ezúttal is nagyon köszönünk Boginak! :)

fordítás by: Bogi

• Kérdések!

Mostanában gyakran javasoltátok nekem, hogy valamelyik bejegyzésemben válaszoljak a kérdéseitekre. Szuper ötletnek tűnik: időnként válaszadásra szánni egy bejegyzést. Azelőtt is készítettem egy kommentár gyűjteményt és sokszor remek ötleteket adott az új posztokhoz, de a család annyira megnőtt, hogy már alig tudom mindegyiket elolvasni/megválaszolni/nagyon megköszönni a felém mutatott kedvességeteket. Ezen felül sok mindent feljegyzek az ajánlásaitokból, üzeneteitekből.

Tehát ha minden jól megy, a következő bejegyzésben megpróbálok válaszolni, ha nem is mindegyikre, de a kérdések nagy részére, úgyhogy kérdezzetek! :D

Térjünk rá a mai kinézetre, a fényképek a Santa Monica tengerpart melletti új parkban készületek egy séta alkalmával.

SFERA kezeslábast viselek, LUSH kimonó típusú kardigánt, ETRO táskát, MIU MIU napszemüveget, ROXY papucsot, FOREVER21 karkötőket. A kalapot egy tengerparti boltba vettem.

A fényképeket Pedro Castro készítette.

Múlt szombaton visszatértem Los Angeles-be megünnepelni a Fehér Tantrát. Természetesen nem hagyhattam ki egy olyan csodálatos élmény után, amelyet az előzőn éltem át. Nemrég Madridban tartottak egyet, éves naptáruk alapján a világ, különböző országaiban ünnepelik.

Egy egész napos Kundalini jóga gyakorlat. Mindegyik feladat párban végzendő és arra kértek minket, hogy fehérbe, illetve fedett fejjel menjünk, így az energia jobban áramlik, és tényleg. Ha ki akarsz menni a mosdóba, vannak tanítók, akik átveszik a helyedet, nehogy megszakadjon a ritmus.

Eljön egy olyan pillanata a napnak, amikor nem tudod hol vagy, hogy hívnak vagy nevetőgörcsöt kapsz, és nem tudod abbahagyni. Nem lehet szavakkal leírni azt az energiát, ami ott létrejött. Ha valaha éreztétek reiki gyakorlása közben vagy más energetikai terápián, ez pont ugyanaz csak annak az ezerszerese…hihetetlen!

Felejthetetlen hetet kívánok! Hamarosan újra jelentkezek! Szeretet és fény!

Raquel

2014. 05.11. Eurovision
Editor: Klaudia // RdR Hungary // www.raqueldelrosario.gportal.hu
 

Sziasztok! :) Tegnap tartották a 2014-es Eurovíziós dalfesztivált Koppenhágában. Idén Spanyolországot Ruth Lorenzo képviselte, aki idén a 9. helyen végzett, 74 ponttal, holtversenyben Dániával. Nekem személy szerint még most is nagy csalódás, hogy Raquékat ennyire lepontozták :( pedig szerintem annyira jók voltak, a legjobbak!!! kis nosztalgiázás képpen hozok egy videót a csodálatos előadásukról (ami sokkal többet érdemelt volna!!!!!) és a képek között is nosztalgiázhattok :) természetesen emellett óriási gratuláció Kállay Saunders Andrásnak (Magyarország az 5. helyen végzett!) és Ruth Lorenzonak is! :)

 

Megnyílt az F-Zero Hungary! Ismerd meg a Nintendo legdinamikusabb versenyjáték-sorozatát! Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    A Cheer Danshi!! nem futott nagyot, mégis érdemes egy esélyt adni neki. Olvass róla az Anime Odyssey blogban!    *****    A 1080° Avalanche egy méltatlanul figyelmen kívül hagyott játék, pedig a Nintendo egyik remekmûve. Olvass róla!    *****    Gundel Takács Gábor egy különleges könyvet adott ki, ahol kiváló sportolókkal a sport mélységébe nyerhetünk betekintést.    *****    21 napos életmódváltás program csatlakozz hozzánk még!Január 28-ig 10% kedvezménnyel plusz ajándékkal tudod megvásárolni    *****    Szeretne egy olyan általános tisztítószert ami 333 felmosásra is elegendõ? Szeretne ha csíkmentes lenne? Részletek itt!!    *****    Új játék érkezett a Mesetárba! Elõ a papírral, ollóval, és gyertek barkácsolni!    *****    Tisztítószerek a legjobb áron! Hatékonyság felsõfoka! 333 felmosásra elengedõ általános tisztítószer! Vásároljon még ma!    *****    Hayashibara Megumi és Okui Masami rajongói oldal! Albumok, dalszövegek, és sok más. Folyamatosan frissülõ tartalom.    *****    A legfrissebb hírek a Super Mario világából és a legteljesebb adatbázis a Mario játékokról.Folyamatosan bõvülõ tartalom.    *****    333 Felmosásra elegendõ! Szeretne gazdaságosan felmosni? Szeretne kiváló általános tisztítószert? Kiváló tisztítószerek!    *****    Ha tél, akkor téli sportok! De akár videojáték formájában is játszhatjuk õket. A 1080°Snowboarding egy kiváló példa erre    *****    Egy asztrológiai elemzés,sok segítséget ad,életünk megtervezéséhez,rendeld meg és küldök egy 3 éves éves elõrejelzést is    *****    Szeretne leadni felesleges kilókat? Szeretné méregteleníteni és tisztítani szervezetét?Csatlakozzon a programhoz még ma!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, kezd az évet azzal, hogy belenézel, én segítek értelmezni amit látsz. A saját akaratod dönt!    *****    Regisztrálj még ma és 5.333 Ft kedvezményt kapsz az AMWAY termékeibõl! Januári leárazások! Amway termékek elérhetõ áron!    *****    Sokan elmentek a Paradox Live mellett, pedig könnyen lehet, hogy egy kiváló animét hagytak ki. Olvasd el, miért.    *****    Megõrültek az árak!Hatalmas nagy kedvezményekkel várlak benneteket!AMWAY termékek elérhetõ áron!Regisztrálj még ma!AMWAY    *****    A csillagjövõ asztrológia 2024 ben is szeretettel várja az érdeklõdõket. A horoszkóp a lélek tükre, nézz bele! BUÉK!    *****    Utolsó lehetõség!Karácsonyi rendelés leadása még ma 00:00 -ig!AMWAY AKCIÓK!Beszerzési áron!Beszerzési ár+15% kedvezmény!